Dáme si vařit těstoviny dle vlastního výběru podle návodu na obalu.
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, vložíme do misky a promícháme s grilovacím kořením (nejraději používám grilovací koření pálivé a nebo grilovací koření česnekové). Chvilku necháme odležet. Maso osmahneme na oleji.
Dáme vařit smetanu, až přijde smetana k varu, postupně přidáme nivu, eidam a tavený sýr. Až se všechny sýry rozpustí, je omáčka hotová. Pokud ji někdo nemá rád moc hustou, tak ji lze naředit mlékem.
Uvařená vejce, hermelín a eidam nastrouháme na hrubém struhadle. Papriku a cibuli nakrájíme na drobné kostičky, přidáme…
více o Barevný hermelínový salát
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka