Dáme si vařit těstoviny dle vlastního výběru podle návodu na obalu.
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, vložíme do misky a promícháme s grilovacím kořením (nejraději používám grilovací koření pálivé a nebo grilovací koření česnekové). Chvilku necháme odležet. Maso osmahneme na oleji.
Dáme vařit smetanu, až přijde smetana k varu, postupně přidáme nivu, eidam a tavený sýr. Až se všechny sýry rozpustí, je omáčka hotová. Pokud ji někdo nemá rád moc hustou, tak ji lze naředit mlékem.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou