V kastrolu si uvaříme těstoviny. Těstoviny slijeme a necháme je chvíli odležet. Mezitím si na větší pánvi rozehřejeme olej a přidáme těstoviny. Posypeme kořením, nastrouhaným sýrem a necháme rozpustit. Podáváme buď samotné, nebo s kuřecím masem.
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme na hodně drobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky…
více o Mexické fazole se zeleninou
Do vařící vody dáme ocet a sůl, pak opatrně přímo nad kastrolkem rozklepneme vejce a povaříme dle vlastního uvážení,…
více o Nezdravá snídaně po arabsku