V kastrolu si uvaříme těstoviny. Těstoviny slijeme a necháme je chvíli odležet. Mezitím si na větší pánvi rozehřejeme olej a přidáme těstoviny. Posypeme kořením, nastrouhaným sýrem a necháme rozpustit. Podáváme buď samotné, nebo s kuřecím masem.
Kotletky očistíme od viditelného tuku, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vroucí vody, přikryjeme…
více o Jehněčí kotletky s petrželkou
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Nivu utřeme s máslem (kombinace pomazánkového a normálního másla taky není špatná), doporučuji jemně nastrouhat a potom…
více o Ježek s nivovou pomazánkou
Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme, dáme do kastrolu, přidáme cukr, čokoládu, kakao a trochu vody. Uvedeme do varu a…
více o Štrúdlík s jablečnou nutelou