Na másle nebo oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený na plátky. Přidáme špěnát, rozpustíme a podusíme. Přidáme protlak. Vlijeme smetanu, v níž rozmícháme trochu vegety a pepře. Provaříme, dle potřeby zředíme vývarem a dosolíme.
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na plátky a rozdělíme na kroužky.
V…
více o Gratinované brambory s cibulí
Kuřecí maso a žampiony nakrájíme na malé kostky popř. nudličky. Do většího hrnce dáme vařit vodu na těstoviny, kterou…
více o Těstoviny s kuřetem a houbami
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici