Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si nakrájíme na slabé plátky a přimícháme do mrkve s petrželí.
Uvařené těstoviny si dáme do vyššího pekáče vymazaného olejem. Přisypeme zeleninu a druhý stroužek česneku do pokrmu rozmačkáme. Přídáme na kostky nakrájený junior a plechovky tuňáka.
Jídlo osolíme.
V misce si rozšleháme vejce s kořením. Vše důkladně promícháme a potřeme vršek těstovin.
Dáme do vyhřáté trouby na 150 °C a pečeme cca 30–40 minut.
Plátky brambor vaříme 10 minut. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme česnek, cibuli, opékáme 3-4 minuty. Na pánev přidáme…
více o Brambory s mandlemi a roketou