Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si nakrájíme na slabé plátky a přimícháme do mrkve s petrželí.
Uvařené těstoviny si dáme do vyššího pekáče vymazaného olejem. Přisypeme zeleninu a druhý stroužek česneku do pokrmu rozmačkáme. Přídáme na kostky nakrájený junior a plechovky tuňáka.
Jídlo osolíme.
V misce si rozšleháme vejce s kořením. Vše důkladně promícháme a potřeme vršek těstovin.
Dáme do vyhřáté trouby na 150 °C a pečeme cca 30–40 minut.
Do mouky uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přelijeme trochou mléka a smícháme s droždím. Necháme asi 10 minut…
více o Skořicoví šneci s polevou
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka
Smíchejte obě hořčice, med, drcené ořechy a olivový a ořechový olej.
Camembert nařízněte do kříže a obalte v zálivce,…
více o Salát s grilovaným sýrem II.