Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si nakrájíme na slabé plátky a přimícháme do mrkve s petrželí.
Uvařené těstoviny si dáme do vyššího pekáče vymazaného olejem. Přisypeme zeleninu a druhý stroužek česneku do pokrmu rozmačkáme. Přídáme na kostky nakrájený junior a plechovky tuňáka.
Jídlo osolíme.
V misce si rozšleháme vejce s kořením. Vše důkladně promícháme a potřeme vršek těstovin.
Dáme do vyhřáté trouby na 150 °C a pečeme cca 30–40 minut.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou…
více o Skvělý masový závin k vínu