Těstoviny s tuňákem Těstoviny si uvaříme dle návodu. Mezitím si na malé kostičky nakrájíme mrkev a petržel. Jeden stroužek česneku si… více o Těstoviny s tuňákem
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje. Uvařené těstoviny dáme do pekáče, přidáme kukuřici (malá… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Lahodné těstoviny s tuňákem V osolené vodě uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zatím osmažíme nadrobno nasekanou cibuli a opečeme do zlatova.… více o Lahodné těstoviny s tuňákem
Jak zpracovat zbylá jablka? Připravte z nich jablečné máslo,… Nestíháte zpracovávat uskladněná nebo nakoupená jablka a jejich kvalita začíná klesat?… Celý článek
3x moučník na víkend: Rychlé citronové řezy, fitness bábovka a… Víkend bez něčeho sladkého jako by snad ani nebyl. Tentokrát jsme pro vás připravili recepty,… Celý článek
Turecká vejce: Populární snídaně, která vás ohromí jednoduchostí… Překvapivě lahodná, směšně jednoduchá! Právě tak označují turecká vejce ti, kteří je poprvé… Celý článek
Valentýnské dezerty: Potěšte se na duchu, srdci i na jazyku… Užijte si valentýnskou oslavu s plnou parádou a překvapte svoji drahou polovičku zamilovaným… Celý článek
Zapečená kuřecí prsíčka Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, rozdělíme na plátky a naklepeme. Potom je osolíme a opepříme. Citron dobře omyjeme v… více o Zapečená kuřecí prsíčka
Vepřová pečeně na rozmarýnu Troubu předehřejeme na 180 °C. Maso omyjeme a osušíme. Z poloviny rozmarýnu nasekáme lístky, smícháme je se solí a… více o Vepřová pečeně na rozmarýnu
Medovo-griotková marináda Vše smícháme a naložíme kuřecí křidélka. Místo nich se dá použít jakékoli maso. více o Medovo-griotková marináda
Plněné papriky s rajským přelivem 1.) Papriky opláchneme , zbavíme stopek , a jadérek . 2.) Mleté maso dáme do misky , přidáme nakrájenou cibulku ,… více o Plněné papriky s rajským přelivem
Medovo-orechový koláč 1. Zo surovín na cesto si na doske vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve polovice. Obe rozvaľkáme na veľké obdĺžniky… více o Medovo-orechový koláč
Sedlácký guláš Cibuli a slaninu pokrájíme na kostičky a orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme pokrájené hovězí maso na kostky a také… více o Sedlácký guláš
Hovězí oháňka načerno Oháňku nakrájíme v kloubech, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a citrónovou kůrou. Necháme odležet v chladu, třeba… více o Hovězí oháňka načerno
Buřty na pivu Buřtíky oloupeme, naskládáme do pekáčku. Posypeme nakrájenou cibulí, opepříme. Odvážní mohou přidat feferonku zbavenou… více o Buřty na pivu
Bábovka likérovka Žloutky, cukr a likér společně ušleháme do pěny. Zpočátku je to řídké, ale asi za 10 minut hmota lehce zhoustne a… více o Bábovka likérovka
Máslové sušenky Shortbread Máslo rozetřeme s cukrem, přidáme mouku a špetku soli a vypracujeme hladké těsto. Z těsta tvarujeme malé kuličky,… více o Máslové sušenky Shortbread
Bramborovo-pórková polévka Na rozpuštěném másle s olejem osmažíme nastrouhanou mrkev a pokrájený pórek. Vše pak posypeme moukou a necháme ještě… více o Bramborovo-pórková polévka
Cibulová marmeláda 2) Příprava: - Posypeme cibule se solí a dobře promíchejte - Nechte je stát jednu hodinu opláchněte. - Osušit suché… více o Cibulová marmeláda