Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji v hrnci, poté přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku osmahnout. Poté trochu osolíme a za pár minut podlijeme trochou vody, dáme tam masox a necháme maso vařit. (Pokud chcete, přidejte žampiony, pak je to ještě lepší.)
Mezitím v misce smícháme smetanu s hladkou moukou a trochu vyšleháme.
Až bude maso uvařené, přidáme směs smetany a mouky, necháme chvilku vařit.
Omáčku máme hotovou, teď už jen uvaříme těstoviny!
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený