Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji v hrnci, poté přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku osmahnout. Poté trochu osolíme a za pár minut podlijeme trochou vody, dáme tam masox a necháme maso vařit. (Pokud chcete, přidejte žampiony, pak je to ještě lepší.)
Mezitím v misce smícháme smetanu s hladkou moukou a trochu vyšleháme.
Až bude maso uvařené, přidáme směs smetany a mouky, necháme chvilku vařit.
Omáčku máme hotovou, teď už jen uvaříme těstoviny!
Připravíme si do mísy všechny suché suroviny, přidáme rozstrouhané nebo rozměklé máslo a žloutky, dobře propracujeme a…
více o Pravé vanilkové rohlíčky
1. smíchat sypké suroviny v misce č. 1 (mouka, čokoláda, ořechy, sůl, prášek do pečiva)
2. v misce č. 2 vyšlehat máslo…
více o Bábovka, kterou si zamilujete