Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát, osolíme a opepříme. Přivedeme do varu, poté přidáme česnek a rozkvedlaná vajíčka. Chvíli povaříme. Přidáme 4 lžíce smetany a již nevaříme.
Uvařené těstoviny dáme na talíř, navrch špenátovou omáčku a celé hojně posypeme sýrem. Možno přidat i kuřecí maso zprudka opečené na pánvi.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč