Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme rozmražený špenát, osolíme a opepříme. Přivedeme do varu, poté přidáme česnek a rozkvedlaná vajíčka. Chvíli povaříme. Přidáme 4 lžíce smetany a již nevaříme.
Uvařené těstoviny dáme na talíř, navrch špenátovou omáčku a celé hojně posypeme sýrem. Možno přidat i kuřecí maso zprudka opečené na pánvi.
Mouku smícháme s práškem do pečiva a cukrem a dobře promícháme s tukem. Do středu směsi uděláme jamku, vklepneme do ní…
více o Jablkový koláč od babičky
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole