Spodní část citronely rozdrťte paličkou na maso. Ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem smíchejte a přiveďte k varu kokosové mléko a vývar. Přidejte zázvor, citronelu a limetkové lístky. Na mírném ohni vařte asi 10 minut. Přeceďte a v jiné nádobě pokračujte v přípravě. Přidejte maso a žampiony a vařte dalších 15 minut. Před koncem varu přidejte rozpůlené kukuřičky a rybí omáčku. Polévku rozdělte do misek, posypte chilli papričkou, jarní cibulkou a koriandrem. Dozdobte limetkou a podávejte.
Nejdříve zahřejeme olej a dáme do něj bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, sušené papričky a zahříváme…
více o Pikantní nakládaný hermelín
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku , přidáme žampiony a…
více o Lilek se žampionovou náplní
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami