Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme špetku soli a Lučinu. Vše dobře promícháme. Piškoty krátce namočíme do směsi z Baileys, mléka a instantní kávy. Vyskládáme je do formy, potřeme částí žloutkového krému a pokryjeme další vrstvou z namočených piškotů a krému. Povrch uhladíme a posypeme strouhanou čokoládou. Necháme v chladničce odležet asi 6 hodin. Poté nakrájíme na kostky a podáváme.
Brzy bude na našem trhu spousta čerstvých domácích jahod. Zkuste si s nimi udělat dort, který není náročný na přípravu.…
více o Jahodový dort bez pečení
**Korpus: ** vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem, zamícháme a těsto vlijeme…
více o Banánová bleskovka – dort
Těsto smíchejte pomocí mixéru, nalijte na hlubší plech vyložený pečícím papírem a upečte - horkovzdušná trouba 175st…
více o Vláčný perník podle Moniky