Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková másla a smetanu ke šlehání. Krém z poloviny navršíme na piškoty. Poklademe dalšími piškoty a krémem. Poslední vrstvu zaprášíme kakaem. Dáme ztuhnout do chladničky a už nám jenom zbývá odhánět nedočkavé mlsaly a popřát dobrou chuť.
Pokud chci moučník udělat do klasického plechu, množství zdvojnásobím.
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa