1. Do mísy dáme pomazánková másla, šlehačky a cukr. Zamícháme to do tuha mixérem.
2. Uvaříme si rozpustnou kávu (do každého hrnku dáme 3 lžíce rumu).
3. Do dortové formy naskládáme piškoty namočené v kávě a na to dáme vrstvu krému a pak zase piškoty namočené v kávě a na to vrstvu krému. takhle pokračujeme než naplníme formu. A zakončujeme krémem.
4. Dortovou formu dáme do lednice asi na 24 hodin, aby to ztuhlo.
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici
Vejce s cukrem vyšleháme doběla (šleháme tak dlouho, až hmota téměř zbělá), opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem…
více o Blesková třešňová bublanina