Vejce s cukrem našleháme v misce a přidáme citronovou kůru. V hrnci ohřejeme polovinu smetany a rozpustíme v ní čokoládu.
Smícháme se žloutkem a s lučinou. Do mělké misky dáme po dně cukrářské piškoty, které pokapeme vínem. Na ně navršíme vytvořenou hmotu a necháme asi 2 hodiny odležet. Před podáváním ozdobíme zbytkem smetany, kterou ušleháme, osladíme a případně posypeme kakaovým práškem.
Smícháme mouku s kakaem a kypřidlem. Přidáme cukry, čokoládu, cuketu, vejce, olej a vše důkladně promícháme. Vymazanou…
více o Cuketová kostka s čokoládou
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině