Tvaroh rozmíchejte s vaječným koňakem, přidejte skořici a prosátý cukr. Šlehačku vyšlehejte dohusta. Želatinu na 5 minut namočte, nabobtnalou vymačkejte a rozpusťte v horké vodě. Šlehačku vmíchejte do ochuceného tvarohu, přidejte želatinu a dobře rozmíchejte. Kávu smíchejte s griotkou.
Do dortové formy rozetřete část tvarohové hmoty, poklaďte vrstvou piškotů a pokapejte je kávou s griotkou. Vrstvy opakujte do vyčerpání surovin, zakončete vrstvou tvarohové hmoty.
Posypte ji přes sítko kakaem a dejte do lednice nejlépe do druhého dne odležet.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Oloupané syrové brambory pokrájíme na půl centimetru široké plátky. Vysteleme s nimi dno pekáče, posolíme, popepříme a…
více o Kuřecí špalíčky z pekáčku
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka