Tvaroh rozmíchejte s vaječným koňakem, přidejte skořici a prosátý cukr. Šlehačku vyšlehejte dohusta. Želatinu na 5 minut namočte, nabobtnalou vymačkejte a rozpusťte v horké vodě. Šlehačku vmíchejte do ochuceného tvarohu, přidejte želatinu a dobře rozmíchejte. Kávu smíchejte s griotkou.
Do dortové formy rozetřete část tvarohové hmoty, poklaďte vrstvou piškotů a pokapejte je kávou s griotkou. Vrstvy opakujte do vyčerpání surovin, zakončete vrstvou tvarohové hmoty.
Posypte ji přes sítko kakaem a dejte do lednice nejlépe do druhého dne odležet.
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme…
více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)