
2.93
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší. Játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Domácí tlačenka
Ocet s vodou, pepřem a solí lehce ohřejeme. Želatinu necháme nabobtnat v troše vody, vlijeme do lehce zahřátého roztoku… více o Vaječná tlačenka
Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar… více o Kašparova pikantní tlačenka
Pizza je jeden z nejoblíbenějších pokrmů, a to nejenom v Itálii. Získala si oblibu lidí… Celý článek
Restaurant Week, jedna z největších a nejoblíbenějších kulinářských akcí na světě, se opět… Celý článek
Banány jsou nejen chutné, ale i zdravé. Často se nám, a možná i vám, ale stane, že nějaké… Celý článek
Máte rádi sushi, anebo jste ho ještě neměli příležitost ochutnat? Ať jste milovníkem tohoto… Celý článek
Kuře dáme na pekáč, podlijeme vodou, osolíme, okmínujeme a dáme péct. Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme a dáme… více o pečené kuře s vař bramborem
Ušleháme vejce s cukrem, postupně zašleháváme olej. Do mouky přidáme prášek do pečiva a vmícháme do ušlehané hmoty.… více o Džusové řezy
Zprudka rozpálíme olej a poklademe vepřové řízky (neklepat, jen naříznout), na ně anglickou slaninu a posypat bazalkou.… více o Vepřové maso na pivu
Vše smícháme šlehačem, vylejeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi hodinu. Po vychladnutí polejeme čoko polevou,… více o Perník s mandlemi a kokosem
Droždí rozmícháme ve vlahém mléce a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, oba druhy cukru,… více o Savarin
Pískový cukr (dejte ho o něco více, než kdybyste normálně sladili pudink) nasypte do silnostěnného hrnce, pokropte… více o Senzační pošušňáníčko
Sečteme-li hmotnost potřebných ingrediencí, dostaneme se na 1 kg a něco navíc, což je pro běžné domácí potřeby hodně.… více o Drožďová pomazánka Líba
Na olej dáme nakrájenou cibuli a na nudličky nakrájené maso, osolíme, přidáme chilli a necháme dusit. Nejprve ve… více o Ostrá směs s kedlubnami
Do hrnce dáme 1 lžíci sádla a zpěníme si na něm cibulku nakrájenou na jemno s vymačkaným česnekem a na kostičky… více o Břeclavská česnečka
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit! Používáme na… více o Čokoládová poleva na dorty
Cibuli a slaninu nakrájet na kostičky a opéct na jedné lžíci oleje. Nakrájet kapustu, na vysmaženou slaninu dát papriku… více o Kapusta
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana