Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180 °C), poté klobásky otočíme na plechu a pečeme dalších 10 minut. Mezitím si připravíme těsto. Smícháme mléko a vejce, přidáme sůl a mixujeme. Poté přidáme mouku a pořádně promixujeme. Nakonec vyndáme klobásky z trouby a nalijeme na ně řídkou hmotu. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 20 minut do zlatova. Nakonec vyndáme a rozkrájíme na čtvrtky. Podáváme s jednoduchou omáčkou (mouka, máslo, vývar).
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Žloutky i s cukrem (trochu cukru odebereme na kvásek) mícháme do pěny, přidáme tuk, rum, sůl, citronovou kůru a mícháme…
více o Šišky s jahodovou pěnou
cukr,med,heru,vejce,mléko a sodu dáme do hrnce a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Až to začne bublat odstavíme a…
více o Medovník pro mlsný jazýček
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“