Brambory nakrájíme na malé kousíčky, smažíme na pánvi na mírném ohni (hodně oleje). Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, podle chuti lze pro vylepšení i papriku, sůl, pepř dle chuti. Smažíme až do měkka, ne do růžova! Necháme 5 minut zchladnout, přendáme z oleje do předem připravené mísy s rozmíchanými vejci. Zamícháme a rozlijeme na stejnou pánev se zbývajícím olejem. Otočení této 3 cm tlusté omelety: přiklopíme pánev mělkým talířem, otočit ji vzhůru nohama a sesuneme omeletu zpět na pánev. Smažíme tak akorát.
Na hotové poklademe plátkový sýr, nakrájíme na trojúhelníky a podáváme s majonézou – Španělé tomu říkají národní jídlo.
Kuřecí prsa osolíme, opepříme a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme plátky másla, eidamu a kolečka salámu.
…
více o Pečené kuřecí na smetaně
Těsto smíchejte pomocí mixéru, nalijte na hlubší plech vyložený pečícím papírem a upečte - horkovzdušná trouba 175st…
více o Vláčný perník podle Moniky
Předem namočené kroupy dáme do vývaru, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, nakrájenou kořenovou zeleninu, opepříme, a…
více o Polévka z uzeného masa II.