Grilovací koření smícháme s trochou oleje a vytvoříme marinádu, kterou potřeme kuřecí maso. Maso není nutné dlouho marinovat, neboť sůl maso zbytečně vysouší. Takto připravené maso pečeme na 180 stupňů tak dlouho, aby zůstalo šťavnaté.Tortillu krátce opečeme z obou stran, opatrně, aby se nespálila. Na opečenou tortillu klademe tenké plátky grilovaného kuřete, plátky rajčat, listy ledového salátu a jiné zeleniny. Dobře zarolujeme a propíchneme koktejlovým párátkem. Takto připravenou tortillu můžeme podávat jako hlavní jídlo nebo nakrájenou na menší kousky jako jednohubku.
Máslo, med, žloutky, vanilkový cukr s citron. kůrou utřeme do pěny, přidáme mouku s jedlou sodou.
Těsto propracujeme a…
více o Žloutkovo-perníkové řezy
V hrnci na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev.
Zalijeme vodou a přidáme nakrájené brambory (stačí jedna větší)…
více o Zeleninová polévka s drobením