Grilovací koření smícháme s trochou oleje a vytvoříme marinádu, kterou potřeme kuřecí maso. Maso není nutné dlouho marinovat, neboť sůl maso zbytečně vysouší. Takto připravené maso pečeme na 180 stupňů tak dlouho, aby zůstalo šťavnaté.Tortillu krátce opečeme z obou stran, opatrně, aby se nespálila. Na opečenou tortillu klademe tenké plátky grilovaného kuřete, plátky rajčat, listy ledového salátu a jiné zeleniny. Dobře zarolujeme a propíchneme koktejlovým párátkem. Takto připravenou tortillu můžeme podávat jako hlavní jídlo nebo nakrájenou na menší kousky jako jednohubku.
V mléce uvaříme hustý pudink a osladíme ho. Necháme vychladit. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na obdélniky asi 10x5…
více o Koláčky z listového těsta
Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý díl rozválíme. Do spodu dortové mísy vymazané máslem dáme jednu část těsta,…
více o Hemenex v listovém těstu
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy