3.13
Suroviny na výrobu tortill smícháme dohromady a uhněteme těsto (horká voda je důležitá pro rozpuštění sádla a pro… více o Plněná domácí tortilla s kuřecím masem
Nejprve si připravíme maso. Kuřecí si rozdělíme na větší kusy, vložíme do misky a přidáme olivový olej. Maso osolíme,… více o Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovo-bazalkovým dresingem
Kuřecí řízky nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi (cca 10 minut). Uvaříme vejce natvrdo.… více o Salát s kuřecím masem
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Česnek je základní surovinou každé dobré kuchyně po celém světě. Používá se po staletí nejen k… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Brambory uvařené, oloupané, řádně rozšťoucháme, přidáme tvaroh, špek na jemno nakrájený a opečený a dozlatova osmahlou… více o Pirohy vařené
Veku nakrájíme na plátky, ale nedokrojíme do konce tak, aby dole zůstala spojená. Mezi řezy potřeme máslem, vložíme… více o Rozpečená plátková veka
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nastrouháme najemno. Přidáme tavený sýr, bylinkové máslo, rajský… více o Sýrové krokety s bylinkovým máslem
Vlažnou vodou omyté maso potřeme prolisovaným česnekem. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme maso,… více o Uzené maso na česneku
Rozválíme listové těsto a silně je potřeme kečupem smíchaným s několika prolisovanými stroužky česneku. Poklademe… více o Zelňáky z listového těsta
Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody, přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř,… více o Nakládaný bůček pivního experta
Cibuli s žampiony nakrájíme na kostičky a opékáme na oleji cca 10 min. Vmícháme nasekanou petrželku, sůl, pepř a… více o Zelné závitky s kuřecím masem
Z bílků ušleháme sníh a zašleháme do něj cukr a ořechy. Pomocí cukrářského sáčku nastříkáme na plech s pečícím papírem… více o Ořechová srdíčka
Změklé máslo vyšleháme s oběma cukry do pěny. Do vzniklého krému zašleháme žloutky. Z bílků připravíme sníh. Do pěny… více o Dunajské vlny s třešněmi
Brambory dáme vařit se solí a kořením, mezitím si připravíme jíšku na cibulce, rozředíme, přivedeme k varu, přidáme… více o Bramborová omáčka
1. Brambory uvaříme s vegetou. 2. Vedle ve vodě svaříme nálev z divokého koření a přilijeme ho k bramborám. 3.… více o Kulajda Bílá Jindřiška
Suroviny smícháme. Jako poslední přidáme mouku smíchanou kypřícím práškem. více o Křupavé vafle