3
Nakrájíme kuřecí maso na kostičky nebo plátky, okořeníme grilovacím kořením a osmažíme na cibulce a troše oleje.… více o Tortilly s kuřecím masem a sýrem
Dresink: Prolisujeme či najemno nakrájíme česnek, přidáme čerstvou nasekanou bazalku, smícháme s majonézou, dle chuti… více o Tortilly s kuřecím masíčkem
Kuřecí řízky nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na pánvi (cca 10 minut). Uvaříme vejce natvrdo.… více o Salát s kuřecím masem
Mák je jednou z nejstarších plodin, které se využívají v české kuchyni. Jídla a moučníky s… Celý článek
Někdo si bez snídaně nedokáže představit den, jiný to má úplně naopak a ráno by do sebe nic… Celý článek
Ušetřit při vaření čas a peníze za energie bylo v minulosti, stejně jako dnes, velké téma. K… Celý článek
Květák je velmi všestranná a variabilní zelenina a jedním z oblíbených způsobů, jak s ním lze… Celý článek
Na těsto smícháme mouku s práškem do pečiva a prosejeme do mísy. Vmícháme zbývající přísady a elektrickým šlehačem… více o Jablkovo-pudinkové koblížky
V míse promícháme cukr s moukou a práškem do pečiva. Ušleháme žloutky s olejem a asi 100 ml vody. Smícháme s ostatními… více o Jemný beránek
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle. Připravíme si… více o Špízy do trouby i na gril
Oříšky nahrubo nasekáme, kandované ovoce nasekáme najemněji a smícháme v míse s kakaem skořicí a moukou. Vymažeme 20 cm… více o Panforte di siena
Výhonky se propláchnou a nechají se okapat, zalijí se 1,1/4 l vařicí vody a vaří se 10 minut. Pak se to nechá 3 dny… více o Med z mladého jehličí
Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme… více o Domácí paštika
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Přidáme asi 1 a 1/2 lžíce koření a asi 4-5 lžic sójové omáčky. Necháme… více o Čína pro lenochy
Rozpuštěné máslo a hladkou mouku vymícháme, když je hladká, přidáme rajský protlak zamícháme a po troše přidáváme… více o Rajská polévka pro děti i dospělé
Na rozpuštěném másle s olejem necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou… více o Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně
Zvlášť uvaříme sušené houby. Do vařící vody vložíme kostky oloupaných brambor, osolíme, přidáme kmín, bobkový list a… více o Valašská kyselica
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.… více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Namočené fazole uvaříme doměkka a scedíme je. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme na kostičky… více o Vegetariánské chilli con carne