Nakrájíme kuřecí maso na kostičky nebo plátky, okořeníme grilovacím kořením a osmažíme na cibulce a troše oleje. Ohřejeme krátce tortillu (nejlépe v mikrovlnce na asi 2 minuty v sáčku), doprostřed naneseme lžičkou proužek tatarky, zasypeme nasekanými rajčaty a zelím, přidáme maso, položíme na nej plátek sýra a tortillu zabalíme.
Dresink: Prolisujeme či najemno nakrájíme česnek, přidáme čerstvou nasekanou bazalku, smícháme s majonézou, dle chuti…
více o Tortilly s kuřecím masíčkem
Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.…
více o Rybí filé pečené s jogurtem
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem