Nakrájíme kuřecí maso na kostičky nebo plátky, okořeníme grilovacím kořením a osmažíme na cibulce a troše oleje. Ohřejeme krátce tortillu (nejlépe v mikrovlnce na asi 2 minuty v sáčku), doprostřed naneseme lžičkou proužek tatarky, zasypeme nasekanými rajčaty a zelím, přidáme maso, položíme na nej plátek sýra a tortillu zabalíme.
Dresink: Prolisujeme či najemno nakrájíme česnek, přidáme čerstvou nasekanou bazalku, smícháme s majonézou, dle chuti…
více o Tortilly s kuřecím masíčkem
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové