Dresink: Prolisujeme či najemno nakrájíme česnek, přidáme čerstvou nasekanou bazalku, smícháme s majonézou, dle chuti dosolíme a dopepříme.
Maso: Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na malé nudličky, osolíme, opepříme a na pánvi osmažíme.
Zelenina: Okurku a rajčátka nakrájíme a zelí nastrouháme na proužky.
Pak už jen zbývá dle návodu ohřát tortilly. Poté je potřeme dresinkem a kečupem, přidáme maso, zeleninu a zabalíme. Při balení je dobré použít alobal, aby tortilla držela pohromadě a nerozmotávala se.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny