Nakrájíme zeleninu na kostičky a maso na nudličky.
Maso ochutíme solí, pepřem a orestujeme na pánvi.
Vyndáme hotové maso a na stejnou pánev dáme orestovat cibulku.
Po změknutí přidáme cuketu, po chvilce papriku a nakonec rajčata. Vše restujeme do okamžiku, kdy je zelenina změklá.
Poté směs osolíme a opepříme a promícháme.
Guacamole připravíme tak, že jedno zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme obsah. Vidličkou či šťouchadlem na brambory avokádo rozmačkáme. Přidáme cibulku, nakrájená rajčata, šťávu z limetky. Osolíme, opepříme.
Na suché pánvi ohřejeme tortilu a naplníme zeleninou a masem.
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Uvaříme těstoviny, voda může být osolená, já jí ale nesolím. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje, ale nemusí být,…
více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z…
více o Australský česnekový chléb
Na tuku osmažíme cibuli a kolečka párků, pak přidáme orestovat pokrájené houby, přidáme nastrouhaný česnek, zaprášíme…
více o Frankfurtská polévka s houbami
Na másle zpěnit cibuli na kostičky, vložit sůl, skoro celý balíček papriky, bobkový list a vložit stehna, osmahnout,…
více o Vynikající kuře na paprice