Nakrájíme zeleninu na kostičky a maso na nudličky.
Maso ochutíme solí, pepřem a orestujeme na pánvi.
Vyndáme hotové maso a na stejnou pánev dáme orestovat cibulku.
Po změknutí přidáme cuketu, po chvilce papriku a nakonec rajčata. Vše restujeme do okamžiku, kdy je zelenina změklá.
Poté směs osolíme a opepříme a promícháme.
Guacamole připravíme tak, že jedno zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme obsah. Vidličkou či šťouchadlem na brambory avokádo rozmačkáme. Přidáme cibulku, nakrájená rajčata, šťávu z limetky. Osolíme, opepříme.
Na suché pánvi ohřejeme tortilu a naplníme zeleninou a masem.
Z mouky, másla, 125 g cukru, žloutku, mléka, vína, 1 lžičky mleté skořice a hřebíčku vypracujeme těsto, zabalené ve…
více o Skořicové sušenky s povidly