2.67
Dopředu namočené fazole uvaříme skoro doměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkev a… více o Fazolová polévka
Fazole necháme namočené ve vodě několik hodin. Ve stejné vodě je uvaříme, podle potřeby dolijeme vodu. Vaříme, až… více o Fazolová polévka
Do ještě studené vody dáme bujón. Jakmile voda začne vařit, přidáme polévkové koření a mrkev. Až bude mrkev hotová,… více o Polévka podle Monči
Guinnessova kniha rekordů od roku 1955, kdy poprvé vyšla, zaznamenává rekordy, které vytvořil… Celý článek
Konec roku, to jsou zejména vánoční svátky, období mezi nimi a Silvestr. Je to doba návštěv,… Celý článek
Oslavte konec starého a příchod nového roku nejen přípitkem a slanými dobrotami. Ukažte všem,… Celý článek
Chlebíčky a kanapky patří mezi vděčné a oblíbené pohoštění na silvestrovský večer. Abyste byli… Celý článek
Brambory a zeleninu proplachneme studenou vodou,nakrajime a varime v osolene horke vode s kminem. Zahustime jiskou… více o Bramboracka II.
Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme, přidáme strouhaná jablka, jemně krájenou cibuli a překrájené sultánky (překrájením… více o Čatní z červené řepy
Svaříme vodu s cukrem 1 lžící rumu, sáčkem capucina a kakaem. Necháme asi 10 minut vychladit. Poté zamixujeme změklé… více o Kakaáček
Drobně pokrájenou cibuli a česnek zpěníme na lžíci sádla, přidáme maso pokrájené na proužky a orestujeme, až se zatáhne… více o Mexické tortillas
Uvaříme rýži v osolené vodě - nerozvařit. Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou… více o Královské lehké rizoto
Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme, chrstneme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná… více o Omáčka na těstoviny – žampionová
Všechny přísady dáme do misky, dobře promícháme a těsto rozetřeme na tukem vymazaný plech a moukou vysypaný plech.… více o Fofr bublanina
Lososa očistíme, osolíme, opepříme posypeme koprem a zakápneme citronem. Necháme půl hodiny v chladu odležet. Na pánvi… více o Losos s koprovým dipem
vajíčka uvaříme na tvrdo a po vychladnutí nastrouháme na jemno, promícháme se změklým máslem, hořčicí, najemno… více o Barevné pomazánky – vajíčková
Smícháme vejce, cukr, polohrubou mouku, prášek do pečiva, olej a vodu a vše ušleháme. Těsto nalijeme na vymazaný a… více o Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka
1. Cibuli nakrájíme najemno. 2. Všechno ostatní kromě octa svaříme. 3. Přidáme ocet a můžeme zalít smažené ryby. více o Nálev na rybí pečenáče