Toskánská polévka z bílých fazolí

2.67

hodnoceno: 6
Příprava: 120 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      lžíce petrželová nať nasekaná
    • sůl
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 1
      lžička česnek rozmačkaný
    • pepř mletý
    • 2
      lžička bazalka čerstvá nasekaná
    • 4,5
      hrnek hovězí vývar
    • 0,8
      hrnek bílé víno - suché
    • 200
      g fazole

Postup přípravy receptu

  • Fazole namočte přes noc do hrnce s vodou.
  • Ráno vodu slijte a nahraďte vývarem a bílým vínem.
  • Přidejte nakrájenou cibuli a zvolna vařte 1,5 až 2 hodiny do změknutí fazolí.
  • Přidejte všechno ostatní a povařte dalších 10 minut.
  • Pokud nemáte čerstvou bazalku, nahradíte ji 1 lžičkou sušené, přidáte na počátku varu.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: