
2.67
Dopředu namočené fazole uvaříme skoro doměkka, přidáme na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou mrkev a… více o Fazolová polévka
Fazole necháme namočené ve vodě několik hodin. Ve stejné vodě je uvaříme, podle potřeby dolijeme vodu. Vaříme, až… více o Fazolová polévka
Do ještě studené vody dáme bujón. Jakmile voda začne vařit, přidáme polévkové koření a mrkev. Až bude mrkev hotová,… více o Polévka podle Monči
Dezerty s tvarohem patří mezi ty nejoblíbenější ze všech. Milují je děti i dospělí a je… Celý článek
Vepřovou krkovičku nebo kotletu na grilu si řada z nás neumí představit bez marinády. Nejenže… Celý článek
Chutná a vyvážená snídaně by měla být základem každého nového dne. A vločkové kaše, které se… Celý článek
Neroztéká se a krásně drží tvar. I proto je sýr halloumi tak oblíbený na grilu. Tenhle skvost… Celý článek
Vše důkladně promícháme a necháme přes noc v ledničce uležet. Na teflonové wok pánvi vše dusíme 5 až 10 minut, až je… více o Kuna-Pao
Utřeme žlutky z cukrem, přidáme ostatní suroviny, nakonec opatrně vmícháme sníh a upečeme. Necháme vychladnout. … více o Jahodové řezy s pudinkovou náplní
Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, okořeníme a orestujeme. Nakrájíme zeleninu (rajče, okurka, paprika). Do misky dáme… více o Kuřecí nejen letní salát
Vše nalijeme a nasypeme do formy dle pořadí a vložíme do pekárny, program nastavíme na Těsto. (Pokud se nám zdá těsto… více o Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Na pánvi na másle mírně osmažíme na kolečka nakrájený pórek a na kostička nakrájenou šunkou, zalijeme 1,5 l již vroucí… více o Česnečka se šunkou a sýrem
Nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova, přidáme očištěná, na nudličky nakrájená játra, přidáme dle chuti tabasco nebo… více o Drůbeží játra na medu
Ze surovin si zaděláme na těsto. Mléko přidáváme postupně, aby nebylo řídké ale tužší (budeme ho válet). Necháme ho… více o Babiččina pudinková buchta
Pohanku dáme vařit do dvojnásobného množství vody. Vaříme dvě minuty, poté odstavíme, zabalíme do utěrky a necháme v… více o Italská pohanka
Přísady zpracujeme na těsto, necháme chvíli v chladničce odpočinout a vyválíme placku. Kolečkem se vypichují větší… více o Lví tlamičky
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Přidáme vodu. Rozmícháme… více o Babiččina koprová omáčka
Žloutky, cukr a Heru utřeme do pěny, přidáme tvaroh, vodu a rum, vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce… více o Výborná bábovka s tvarohem
Fazole namočíme přes noc do vody. Druhý den je vaříme do změknutí. Na sádle necháme zesklovatět cibulku, přidáme… více o Fazolová polévka se zakysanou smetanou