Bagetu šikmo nakrájíme na krajíčky, které mírně opečeme z obou stran pod horkým grilem.
Vedle si smícháme utřený česnek s olivovým olejem. Každý krajíček bagety z obou stran potřeme olejem s česnekem a položíme na něj tenký plátek rajčete. Na něj dáme malý kousek tuňáka, navrch plátek sýru.
Vrátíme pod gril a 2–3 minuty opékáme ve vzdálenosti 10 cm, až se sýr roztaví.
Posypeme najemno nakrájenou petrželkou a podáváme.
Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá…
více o Dobroučká kuřecí pomazánka
Oloupanou a umytou mrkev nastrouháme najemno. Lučinu s majonézou rozetřeme a přidáme mrkev. Dochutíme solí, pepřem a…
více o Mrkvová pomazánka s majonézou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika