Bagetu šikmo nakrájíme na krajíčky, které mírně opečeme z obou stran pod horkým grilem.
Vedle si smícháme utřený česnek s olivovým olejem. Každý krajíček bagety z obou stran potřeme olejem s česnekem a položíme na něj tenký plátek rajčete. Na něj dáme malý kousek tuňáka, navrch plátek sýru.
Vrátíme pod gril a 2–3 minuty opékáme ve vzdálenosti 10 cm, až se sýr roztaví.
Posypeme najemno nakrájenou petrželkou a podáváme.
Mouku, koření a sůl prosijeme přes síto, prohněteme s máslem, přidáme cukr, med a žloutek, podle potřeby přidáme ještě…
více o Anglické zázvorové sušenky
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort