Ze všech přísad vypracujte těsto. Můžete z něj udělat větší bochníček, vložit ho do chlebíčkové formy nebo vytvarovat několik menších bochánků, které se na povrchu nařezávají do kříže. Troubu předehřejte na 250 °C a chléb dejte péci, až kůrka hezky zezlátne a zpevní.
Chléb je hotový za 25 až 35 minut podle velikosti, když na poklep takzvaně zvoní.
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém…
více o Vanilkový krém na dorty
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Cuketu nakrájíme na kostky a zlehka osmahneme na oleji. Přidáme mraženou zeleninu jakou máme rádi, mírně podlejeme a…
více o Kuskus s cuketou a parmezánem
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Na rozpuštěném másle s olejem osmažíme nastrouhanou mrkev a pokrájený pórek. Vše pak posypeme moukou a necháme ještě…
více o Bramborovo-pórková polévka