Ze všech přísad vypracujte těsto. Můžete z něj udělat větší bochníček, vložit ho do chlebíčkové formy nebo vytvarovat několik menších bochánků, které se na povrchu nařezávají do kříže. Troubu předehřejte na 250 °C a chléb dejte péci, až kůrka hezky zezlátne a zpevní.
Chléb je hotový za 25 až 35 minut podle velikosti, když na poklep takzvaně zvoní.
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari
hřebíček, pepř, zázvor a skořici zalijeme 0,5l vody, uvedeme do varu a 5 minut povaříme. Poté odstavíme z plotny, ihned…
více o Orientální nápoj pro zahřátí
1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a…
více o Hamburger ze sekané pro líné