Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky. Postupně přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, klobásy a tenké nudličky papriky. Po osmažení zalijeme fazolkami, chvíli podusíme. Do směsi dáme podle chuti kečup, česnek, osolíme a okořeníme. Nakonec přidáme nasekanou petržel.
Bílky ušleháme na tuhý sníh. Přidáme cukr po lžičkách a šleháme, až je sníh tuhý a lesklý. Nastříkáme 24 pusinek na…
více o Čokoládové pusinky ze sněhu
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Švestky zalejeme horkou vodou spolu s troškou slivovice (nemusí být). Po 20 minutách švestky vyjmeme a opatrně, ale…
více o Švestička v křupavé slanině
Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky, česnek na plátky a vše dáme do zapékací misky, přidáme vegetu, majoránku,…
více o Brambory zapečené s česnekem