Na rozpáleném oleji osmažíme cibulku nakrájenou na kostičky. Postupně přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, klobásy a tenké nudličky papriky. Po osmažení zalijeme fazolkami, chvíli podusíme. Do směsi dáme podle chuti kečup, česnek, osolíme a okořeníme. Nakonec přidáme nasekanou petržel.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Do vymyzané a vysypané dortové formy (22cm) rovnoměrně nasypeme slabou vrstvu kokosu. Na tu pak dáme vrstvu strouhaných…
více o Vanilkovo-jablečná pohádka
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku