Do kastrolu nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu, přidáme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač. Uzavřeme a několikrát protřeseme, zhoustne velmi rychle. Namažeme na korpus a posypeme nastrouhanou čokoládou. Dáme vychladit.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky