Korpus: Všechny ingredience na korpus smícháme a pečeme v předem vyhřáté troubě na namazaném plechu (poloviční dávka pro dortovou formu).
Krém: Do uzavíratelné mísy nalijeme šlehačky, kompoty i se šťávou a vsypeme vanilkové pudinky. Mísu uzavřeme a třepeme, dokud necítíme, že hmota tuhne (stačí skutečně pár zatřepání). Krém naneseme na vychladlý korpus a dáme do ledničky ztuhnout.
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků…
více o Jahodovo-rebarborové řezy
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE