Korpus: Všechny ingredience na korpus smícháme a pečeme v předem vyhřáté troubě na namazaném plechu (poloviční dávka pro dortovou formu).
Krém: Do uzavíratelné mísy nalijeme šlehačky, kompoty i se šťávou a vsypeme vanilkové pudinky. Mísu uzavřeme a třepeme, dokud necítíme, že hmota tuhne (stačí skutečně pár zatřepání). Krém naneseme na vychladlý korpus a dáme do ledničky ztuhnout.
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku.…
více o Pečené vepřové koleno na zelí