Korpus: Všechny ingredience na korpus smícháme a pečeme v předem vyhřáté troubě na namazaném plechu (poloviční dávka pro dortovou formu).
Krém: Do uzavíratelné mísy nalijeme šlehačky, kompoty i se šťávou a vsypeme vanilkové pudinky. Mísu uzavřeme a třepeme, dokud necítíme, že hmota tuhne (stačí skutečně pár zatřepání). Krém naneseme na vychladlý korpus a dáme do ledničky ztuhnout.
Zbylé cukroví (já jsem dělala asi z půl kila vanilkových rohlíčků) rozemeleme a přidáme vejce, olej, vanilku a mouku s…
více o Zákusek ze zbylého cukroví
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (dávám mraženou směs…
více o Dobrá zeleninová polévka