Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak vmícháme olej, jogurt, vanilkové aroma a mouku s kypřidlem. Dobře promícháme a do těsta vmícháme tuhý sníh z bílků. Na závěr přidáme přímo do syrového těsta vypeckované třešně a mícháním všechny třešně těstem obalíme. Pak směs nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, posypeme žmolenkou umíchanou ze všech ingrediencí a dáme péct do předehřáté trouby dorůžova.
Těsto smíchejte pomocí mixéru, nalijte na hlubší plech vyložený pečicím papírem a upečte – horkovzdušná trouba na 175…
více o Vláčný perník podle Moniky
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme…
více o Tvarohový biskupský chlebíček
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu
V míse promícháme nejprve všechny tekuté suroviny, Pak postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vymícháme…
více o Bublanina s lesním ovocem