![Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jE9ufesf/h208w300t.jpg)
2.78
V míse rozmícháme tvaroh se zakysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Vše dobře promícháme a dáme do… více o Míša zmrzlina
Nejprve ušleháme žloutky, cukr a olej. Přidáme mouku a kakao. Vyšleháme ze 6 bílků sníh a přidáme do těsta. Dáme péct… více o Tvarohový Míša
Fazolky a brokolici uvaříme v páře (ne doměkka – musí zůstat křupavé). Ostatní zeleninu nakrájíme, pórek nasekáme na… více o Drsňácká mísa
Za posledních několik let vzbudila na sociálních sítích pořádný rozruch. Její módní výtvory z… Celý článek
Kefír si mnozí dopřávají k snídani nebo jako výživnou svačinu, ovšem tento lehce perlivý… Celý článek
Neuvěřitelně jemný, nadýchaný a lahodný. A to i bez přidání kypřidel. Takový je Pálffyho… Celý článek
Už vás někdy v řeznictví nebo obchodě, kde kupujete maso, napadlo, jak a kdo kontroluje jeho… Celý článek
Z droždí a mléka uděláme kvásek a zaděláme hladké těsto, dáme vykynout. Rozválíme do kruhové placky, kterou rozkrojíme… více o Croissantové rohlíčky s nugetou
Těsto: ušlehat vejce s cukrem, přidat olej, vodu a mouku s prášek do pečiva. Upéct na vyšším plechu. Nádivka: ořechy… více o Ořechová buchta
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi… více o Drážďanská štola
Vepřovou pečeni vykostíme, osolíme, opepříme, na pánvu opečeme, obalíme v nasekané petrželi a utřeném česneku. Takto… více o Vepřová pečeně v listovém těstě
Vše smícháme a naložíme kuřecí křidélka. Místo nich se dá použít jakékoli maso. více o Medovo-griotková marináda
Maso naklepeme na řízky, osolíme, napepříme a dáme marinovat do jogurtové marinády s kari (smícháme jogurt s kari dle… více o Řízky v chipsech
Marináda: Koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Postup: 1. Játra důkladně propláchneme, osušíme a… více o Provensálská paštika z drůbežích jater
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí… více o Opravdu domácí tatarská omáčka
V míse smícháme prosátou mouku, mletý cukr, vanilkový cukr, citrónovou kůru, špetku soli, žloutky a tuk. Zpracujeme… více o Bílé čokoládové dukátky
NA 2 LŽÍCÍCH SÁDLA ZLEHKA OSMAHNĚTE NAJEMNO NAKRÁJENOU 1 VELKOU CIBULI. VLOŽTE 400 G PROROSTLÉHO VEPŘOVÉHO MASA… více o Výborný segedinský guláš
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých… více o Suprové jednoduché kremrole
Uvařené brambory necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Párky nakrájíme na kolečka a cibuli jemně nasekáme a vše… více o Zapečené brambory s párky