plechovka
salko
uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
2
balíček
sušenky be-be
Těsto
300
g
hladká mouka
2
ks
vejce
1
dl
rostlinný olej
0,3
l
mléko
1
balíček
prášek do pečiva
2
lžíce
kakao
100
g
cukr
mletý
Postup přípravy receptu
Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlehka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.
Uvaříme pudink, přišleháme máslo, cukr a směs natřeme na upečený vychladlý korpus.
Na náplň poklademe BeBe sušenky, rozetřeme karamelový krém a postříkáme čokoládou. Necháme alespoň 2 hodiny v lednici.
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Kukuřici necháme okapat.
V misce smícháme sýr s rozmačkaným česnekem a kukuřicí. Na chvíli dáme do ledničky uležet.
…
více o Cottage s kukuřicí a česnekem
Česnek utřít se solí, přidat olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs), nechat vše cca 5 min. odležet.
Potom…
více o Grilovaný hermelín s česnekem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage