Mouku s práškem do pečiva prosijeme do mísy a z uvedených surovin zpracujeme těsto. Necháme hodinu odpočinout, vyválíme plát a vykrajujeme požadované tvary. S těstem se dobře pracuje. Klademe na pečicí papír a pečeme asi na 170 °C dorůžova. Sušenky vydrží dlouho dobré.
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Vepřová kýta recepty. Vepřovou kýtu si tentokrát zkuste podle šéfkuchaře upravit podle tohoto receptu - pěkně pečenou a…
více o Pečená vepřová kýta s paprikou
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček