Na rozehřátém oleji rozpustíme ančovičky, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Loupaná rajčata rozmačkáme vidličkou, osolíme a podusíme v oleji s ančovičkami, až směs zhoustne.
Přidáme omyté kapary a vypeckované olivy, důkladně promícháme a odstavíme z ohně. Maso z tuňáka nakrájíme na porce. Maso opečeme zprudka po každé straně po dobu 1,5–3 minut. Případně můžeme osolit, ale až na pánvičce.
Maso s připravenou směsí upravíme na talíř a posypeme sekanou petrželkou.
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Do litru vody přidáme půlku bujónu, nakrájený brambor na malé kostičky a nadrobno nasekané květákové růžičky, vše dáme…
více o Rychlá květáková polévka